مهر:یک جامعه شناس گفت: گذران اوقات فراغت برای زنان خانه دار و شاغل باعث افزایش بهره وری ، بهداشت روانی، روحیه شادابی ، نشاط و همچنین کاهش بیماریهای زنان و طلاق می شود.
دکتر غلامرضا علیزاده افزود: بحث اوقات فرغت به عنوان یکی از شاخصهای رفاه اجتماعی مطرح است که استفاده درست و مناسب از آن در افزایش بهره وری ، کارآیی ، بهداشت روانی بسیار موثر است همچنین در نظر گرفتن زمانی در طول روز برای گذردان اوقات فراغت به افزایش کیفیت زندگی نیز کمک می کند.
وی خاطر نشان کرد: هم اکنون شرایط اقتصادی جامعه ما به گونه ای است که اکثرخانواده ها توان پرداخت هزینه ای جداگانه برای گذران اوقات فراغت خود را ندارند و همین امر موجب می شود زنان با توجه به کار زیاد در خانه و یا اداره به مرور شادابی و نشاط خود را از دست بدهند و افسرده شوند.
علیزاده تصریح کرد: به همین دلیل دولت باید برای رفع این مشکلات وبالا بردن سطح آگاهی و توانمندی ، تعاملات و رفاه اجتمای و همچنین رفع اضطراب و تنش زدایی زنان با کاهش هزینه ها وهمچنین با ایجاد مکانهای تفریحی و ورزشی برنامه ریزی و اقدامات لازم را انجام دهد تا این افراد نیز بتوانند از اوقات فراغت خود به درستی استفاده کنند.
وی تاکید کرد: چنانچه گذران اوقات فراغت زنان با نوعی تحرک فیزیکی نیز به همراه باشد باعث می شود بسیاری از بیماریهای آنها مانند پوکی استخوان از بین برود.
علیزاده گفت: به طور حتم زنان اعم از شاغل و خانه دار می توانند با برنامه ریزی کارهای خود در طول روز زمانی را به بحث اوقات فراغت خود اختصاص دهند و با کمبود زمان روبرو نخواهند شد .
|